Tag & Tagrender

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft.
Hvis taget skal skiftes, er der en verden af muligheder. Erritsø Tømreren rådgiver og inspirerer med udgangspunkt i dit hus.
Erritsø Tømreren er din professionelle partner i tagarbejde. Kontakt Erritsø Tømreren og få et uforpligtende tilbud.

 

Cembrit bølgeplader

Hos Cembrit er vi andet og mere end leverandør af byggematerialer. Hos os står professionelle medarbejdere klar til at hjælpe dig med alle faser af dit byggeprojekt.
Når du vælger Cembrit får du også glæde af vores store erfaring med fibercementprodukter, indsamlet gennem virksomhedens mangeårige historie.

Eternit® B7 bølgeplade
Eternit B7 bølgeplader anvendes til tage på parcelhuse, sommerhuse m.m.

Eternit B7 er velegnet til både nybyggeri og renovering. Den korte form og bølgeprofilen minden om strukturen på et tegltag.
Mindste taghældning er 14°.

Materiale, overflader og farver
Eternit B7 bølgeplader er fremstillet af miljøvenlig fibercement. Opbygningen af pladen i kombination med bølgeformen giver stor styrke og stivhed.

Pladestørrelse: B 110 x L 61 cm.Eternit B7 bølgeplader fås i fem flotte farver. Bølgepladerne overflade-behandles på avancerede produktionsanlæg, hvor pladerne grundes og overfladebehandles i en kontinuerlig proces. Det sikrer en meget holdbar overflade med en smuk silkeblank finish.

 

DS Stålprofil

Inspiration til kreativitet
DS Stålprofil spiller med sit brede produktprogram til tag og facade op til kreative bygherrer, arkitekter og håndværkere. De lette konstruktioner giver frihed til at tænke utraditionelt, hvad enten opgaven går ud på at bygge nyt eller at renovere en eksisterende bygning. Spændende profiler, flotte farver og et omfattende program af kompletterende tilbehør er de elementer, der stilles til den kreatives rådighed.

DS Stålprofil A/S tilbyder landets bredeste produktprogram indenfor:

 • DS Trapezprofiler
 • DS Tagstensprofiler
 • DS Pandeplader
 • DS Tagrendesystem
 • DS Sinusprofiler

Mangfoldige anvendelsesmuligheder
Kombinationen af DS Stålprofils brede produktsortiment og virksomhedens byggetekniske kompetence gør anvendelses-mulighederne mangfoldige. Det betyder sikre og brugbare løsninger, men også utraditionelle og anderledes resultater til gavn for brugerne inden for de forskellige bygningskategorier, hvor DS Stålprofil gør nytte:
 • Industribyggeri
 • Administrationsbyggeri
 • Halbyggeri
 • Landbrugsbyggeri
 • Etagebyggeri
 • Enfamilieshuse
 • Sommerhuse

Beregningsprogram
Du bydes hermed velkommen til DS Stålprofils tagberegningsprogram. Dette program giver dig muligheden for at beregne alle vores standardprofiler på en lang række forskellige tagtyper. Udover en hurtig og overskuelig indtastning giver beregningsprogrammet dig ligeledes sikkerhed i dine kalkulationer. Ved ordreafgivelse på tilbud som er beregnet i dette program kan du efterfølgende modtage specifik montageplan med henvisning til placering af de enkelte tagplader. »Start beregningsprogram

Se vores komplette produktprogram og en lang række referenceprojekter på www.ds-staalprofil.dk.

 

IBF

IBF Dobbelt-S
– årtiers meste kendte betontagstensprofil.

IBF Dobbelt-S er kendetegnet ved den lave bølgeprofil, som giver det færdige tag et roligt og afdæmpet udseende. IBF tagsten er fremstillet i gennemfarvet beton, som på oversiden er behandlet med et acrylatmateriale, som udover at give en smuk farve tillige modvirker kalkudfældninger samt mos og algedannelser.

Stensikker kvalitet
IBF tagsten fremstilles ved valse- og form-presning i en fuldautomatisk produktionsproces. Produktionen er omfattet af en løbende kvalitets-kontrol, dels af IBF’s eget laboratorium samt Betonvarekontrollen BVK.

IBF tagsten har dobbelt fals på langsiden og tætningsforhøjning på tværs.

Oplægning
IBF tagsten er konstrueret til oplægning på undertag eller til understrygning. Ved undertag anbefales min. 15° grader taghældning og ved understrygning min. 20° taghældning.
Tilbehør
Til IBF tagsten hører et komplet leveringsprogram i tilbehørs-produkter der gør, at man får en smuk færdig tagløsning.
Om IBF
IBF er et familieejet firma, som siden 1960 har produceret et bredt program indenfor betonprodukter – rør – brøndgods – fliser samt belægningssten. Siden 1973 har IBF produceret betontagsten til det danske marked, hvor man startede med Dobbelt-S og efterfølgende i 1980 med Vingesten.

Produktionen blev i starten af 90’erne fulgt op af Vinge Økonomi og senere Vinge Økonomi “Plus”. IBF fremstår således i dag som en af Danmarks førende producenter af betonprodukter med 24 afdelinger i Danmark og fire i Polen.

 

Icopal

Decra – den perfekte løsning
Har du et gammelt tag med bølgetagplader eller skifereternit, som viser ”alderdomstegn”, så er Decra den perfekte løsning. Ud over at være det stærkeste produkt på markedet, er Decra også det letteste. Det giver store fordele og gode muligheder for besparelser i forbindelse med renovering. Ofte kan Decra nemlig lægges direkte oven på det eksisterende tag.

Decra pladerne er bygget op omkring en stærk stålkerne. Pladernes størrelse og lave vægt gør dem utroligt håndterbare. Således bliver monteringen forholdsvis hurtig og smertefri – ikke kun for husets ejer, men også for håndværkeren/tagdækkeren som udfører arbejdet.

30 års garanti
I løbet af de 30 år Decra har været på det danske marked, har mange tusinde danske hjem fået lagt det smukke tag. De mange fordele og de mange års gode erfaringer med Decra betyder, at Icopal er overbevidst om produktets kvalitet. Den sikkerhed vil vi gerne give videre til vores kunder. Derfor tilbyder vi den bedste garanti på markedet. En 30 års produktgaranti på alle vores Decra produkter. Garantien sikrer, at du som kunde får fuld kompensation i tilfælde af gennemtæring. Vi sørger for alt lige fra erstatning af produkter til betaling af arbejdsløn i forbindelse med reparationen.
Decra Classic
Decra Classic er det oprindelige produkt i Decra serien og er indbegrebet af traditionel dansk byggetradition. Det første tag blev lagt i 1978. Siden er flere tusinde danske bygninger blevet prydet med netop dette tag.

Classic er, præcis som de andre Decra produkter, bygget op omkring en kerne af stål. Udvendigt har Classic en stenbeklædning på overfladen, som giver produktet det rustikke og klassiske look.

Du kan vælge Decra Classic i mange smukke farver: Kulsort, Grøn, Antik, Palærød, Rødbrun og Rød. Og det er vel at mærke farver, der holder. Den udvendige stenbeklædning sørger for farveægthed. Sol og vind bider ikke på farven, og den holder sig i mange, mange år.

Decra Elegance
Med sit elegante og stilrene udseende er Decra Elegance et godt produkt til dig, der ønsker et nyt og mere moderne udtryk. Yderst er Decra Elegance belagt med en kraftig og slagfast lakering, som sikrer, at taget beholder sin oprindelige overflade og smukke farve i mange år – uafhængigt af vejr og vind.

Decra Elegance har en indbygget, patenteret, lyddæmpningseffekt, som sikrer, at dit nye, flotte tag også kan nydes indefra.

Du kan vælge Decra Elegance i mange spændende farver: Vinrød, Skovgrøn, Grafit, Kastanie, Terra Cotta, Sort Blank og Sort Silkemat. Du har rig mulighed for at vælge den helt rigtige farve, som passer perfekt til netop dit hus.

Decra Stratos
Med Stratos får du en helt unik tagprofil, som har høstet store erfaringer især på det europæiske marked. Opbygningen med stålkernen i midten går igen fra de to andre produkter i Decra serien. Forskellen ved Stratos er, at stålkernen har en anden udformning, hvilket giver et anderledes, spændende udtryk på det færdige tag. Stålkernen er for Stratos’ vedkommende belagt med et elegant, indfarvet stengranulat.

Du kan vælge imellem to farvemuligheder, hvis du vælger Decra Stratos til dit tag. Pepperstone eller Sort.

 

Lindab

Topline – det stærke og smukke tag
Et nyt smukt tag behøver ikke være en umulig drøm og der er ikke noget som et nyt tag, der kan ændre karakteren på et hus og løfte det en klasse. Om det er gamle huse, nye huse, høje huse, lave huse, i byen, på landet. Alle fortjener de et smukt og holdbart tag, som deres ejere kan være stolte af.

Det bedste ved det hele er, at det smukke resultat kan opnås ganske enkelt. Lindab Topline er en gennemtænkt og professionel løsning, der er let at montere direkte oven på dit gamle tag. Og det holder sig smukt og tæt år efter år.

Derfor vælges Lindab Topline tagstensprofiltag:

 • Unikt design
 • Flotte overflader sikrer et smukt tag
 • Monteres direkte ovenpå det gamle tag
 • Ingen mos og alger
 • Lange længder – få samlinger

 

Dit valg – mat eller blank
Det er med huse, som det er med mennesker.
De har personlighed. Derfor kan du med Lindab Topline vælge mellem blank eller mat finish på taget, og på den måde kan du altid ramme lige det look, som passer bedst til dit hjem.

 

En særlig overflade
Dit nye tag skal være flot i dag, i morgen og mange år frem i tiden. Men snavs, vejr og vind kan hurtigt sætte taget på en hård prøve. Derfor har et Lindab Topline tag en meget fin og glat overflade, der gør det svært for mos og alger at bide sig fast.

 

 

Stålstærk
Kernen i Lindab Topline er varmgalvaniseret stål overtrukket med en hårdfør vind- og vejrbestandig overfladebehandling. Denne ekstremt stærke kombination opfylder alle krav, og gør, at du trygt kan lægge et Lindab tag på dine boligdrømme – også når det blæser ekstra kraftigt i Danmark.

 

Monier

Monier Tagløsninger
Taget er en af de mest udsatte dele af dit hus. Det skal være holdbart, det skal være tæt og smukt. MONIER ved, hvordan et godt tag skal se ud. Vores viden om tag går langt tilbage i historien.

En tagsten har næsten samme udseende overalt på kloden, men også kun næsten. Tidens modestrømninger inden for arkitekturen har gennem tiderne forandret tagstenens udseende. Men tagstenen er meget mere end blot en prydgenstand, tagets funktion har også stor betydning for ventilation og isolering.

Når du vælger at oplægge et nyt tag, giver du dit hus et løft, både når det gælder udseende og værdi.

MONIERs testcenter
Et tag skal kunne holde til meget – og i MONIERs testcentre til endnu mere. Her gennemføres kontinuerligt og omhyggelige test af produkterne. Vores forskning omfatter bl.a.:

 • Frostbestandighed
 • Erosion
 • Hurtige temperaturudsvingninger
 • Kvalitetskontrol
 • Test for frostfasthed
Kvalitetsprodukter fra MONIER
Hos MONIER har vi et stort udvalg til dit nye tag. Du kan f.eks. vælge at få lagt et betontag med vores B&C dobbelt-S tagsten. Tagstenen er kendetegnet ved den rustikke form, den afrundede forkant samt den specielle bølgeformede profil, der giver en flot tagflade med et smukt skyggespil.Du kan også vælge at få lagt et tegltag af Nortegl. Nortegl er kendetegnet ved den klassiske, dybe nordiske profil. Nortegl er en formpresset falstagsten, hvilket bevirker, at alle tagsten har præcis den samme form. Nortegl er lidt større end almindelige tagsten og kan lægges med variabel lægteafstand, hvilket gør arbejdet både nemmere og hurtigere – Nortegl er med andre ord lig med god totaløkonomi.

 

Phønix Tag Materialer

Bredt produktudvalg til fugtbeskyttelse af bygninger
Phønix Tag Materialer A/S omfatter udvikling, produktion, salg og markedsføring af et bredt program af produkter til fugtbeskyttelse af bygninger – såvel indvendigt som udvendigt.

Fri arkitektur til din bolig

Tidens byggeri gør op med dominerende vanetænkning i både materialevalg og arkitektur. Det er et resultat af, at mange nye materialer er udviklet og introduceret med succes – men også et tegn på “overskud” i byggeprocessen; at både bygherrer og arkitekter ofte vælger et individuelt og anderledes visuelt udtryk på byggeriet.

Derfor vælges tagpap også i flere byggerier end nogensinde før. Tagpap giver bygherrer og arkitekter de mest frie muligheder for at udforme bygningernes arkitektur. Også når bygningens form skal opfylde særlige funktionelle krav, giver tagpap den største frihed.
Tagpap – uden pap….
Samtidig er moderne tagpap et ganske andet produkt end tidligere. det indeholder ikke pap – men er et resultat af mange års produktudvikling og er sammensat af polyesterfilt, bitumen, granuleret skifer og gummimaterialet SBS, der giver tagpappet større fleksibilitet og dermed større evne til at optage bevægelser fra underlaget. Tagpap er derfor en moderne tagløsning med en levetid, der fuldt ud kan måle sig med andre tagløsninger.
Aluminiumsprofiler – nem, fugtsikker inddækning
Et professionel program med alle gængse størrelser og profiler til bygnings hårdt udsatte samlinger, hjørner og overflader. De steder hvor effektiv beskyttelse og fugtsikring er vigtigt. Profilerne er produceret af 0,6 mm halvhård aluminium 2S.
Selvbyggerpap – rul + søm + klæb
– så let er det faktisk at lægge tag på sommerhuset, garagen, udhuset m.m.Phønix Tag Materialer A/S Selvbyggerpap har selvklæbende overlæg på både over- og underside. Derfor kan du opnå en stærk og holdbar løsning uden brug af gasbrænder.

 

Plastmo Tagrender og Twinlite Termotage
Tagrender
Plastmo Tagrender er elegant dansk design gennem mere end 50 år.Vi har derfor den nødvendige viden og erfaring til at kunne give dig den bedste tagrendeløsning. En løsning, der er funktionel, holdbar og enkel at montere.

Vælg mellem tagrender i plast, aluzink, stål, stål plus, zink eller kobber.

TwinLite Termotage
Et flot tag med en behagelig lysgennemgang. Med et termotag minimeres risikoen for kondens i udestuen.
Vælger man at lægge tykke termoplader, får man desuden et tag med god isoleringsevne. Udestuen kan så bruges fra tidligt forår til langt ud på efteråret, eller med komfortvarme som vinterhave året rundt.

RHEINZINK® – ansigtsløftning til dit hus
Zink er et byggeteknisk velegnet og arkitektonisk meget spændende materiale til tag- og facadebeklædninger. RHEINZINK har udviklet en række designs med hvert deres karakteristiske udtryk, alternativt kan din blikkenslager skræddersy den løsning, du foretrækker.RHEINZINK® tag, facader og tagrender modstår det danske vejrlig, er vedligeholdelsesfrie og holder sig smukke i mange årtier i kraft af den naturlige patinering med årene.Renovering med RHEINZINK®
I kraft af zinkens tidløse design og enkelhed passer den flot ind i arkitekturen på såvel moderne som ældre ejendomme, hvor fx gavlen, vindskederne, garagetaget, kvisten, inddækningerne eller ud-/tilbygning skal renoveres eller laves. Ved at benytte zink på alle disse gennembrydninger, tage eller facader opnås også en flot harmoni med allerede eksisterende bygningsmaterialer men også en ensartethed mellem alle disse forbedringerr/tilbygninger samt eksisterende eller kommende zink tagrender og nedløb.Perfekt til inddækning
RHEINZINK®-inddækningszink er skabt til inddækninger ved skorstene, kviste og andre gennembrydninger. Materialet er blødere end titanzink og har lav vægt, hvilket gør det både fleksibelt, formbart og nemt at arbejde med. Når først inddækningszinken er tildannet er den med sin stivhed meget formstabil.RHEINZINK®-inddækningszink har en skønnet levetid på 60-75 år, patinerer smukt op og harmonerer flot med andre zinkbeklædte dele på tagfladen.Find mere information på www.rheinzink.dk

”Inddækningszink vurderes som det mest teknisk velegnede materiale til forskellige slags inddækninger og gennemføringer, sammenholdt med andre blyfri inddækningsløsninger”, Miljøstyrelsen (Miljøprojekt nr. 593, 2001).

 

Send forespørgsel
Forespørgsel vedr. produkt