Dør & dørhåndtag

Døre og vinduer

Ved udskiftning af døre og vinduer kan Erritsø Tømreren tilbyde levering og udskiftning med færdige elementer fra Danmarks førende fabrikanter. Erritsø Tømreren leverer og monterer vinduer fra kælder til kvist fra en lang række producenter – og altid med et stort udvalg af nye døre.
Altid i de bedste materialer.

Vores arbejde med døre og vinduer udføres altid på en professionelt måde med fokus på høj kvalitet. 

 

Vinduer

Undgå træk

Der kan være mange grunde til, at man bør skifte sine vinduer. De fleste relaterer til vinduernes alder og beskaffenhed. Udtjente og gamle vinduer er sandsynligvis både utætte og materialemæssigt i dårlig stand.

Med nye vinduer sikrer man sig en højere komfort, bedre isolering, lydreduktion og en pænere facade – alt sammen med til at spare på varmeregningen og øge husets herlighed og gensalgsværdi. Det samme gælder for tag og tagrender, hvilket også er noget vi kan reparere eller skifte.

Blot én af vores leverandører

KPK Døre & Vinduer

Basix/Horizon – skabt ud fra danske traditioner
Basix Vinduer og døre i Basix er fremstillet af fingersamlede elementer. Knaster, revner, harpiks-lommer, m.v. er skåret fra vinduerne, så der kun er små og få knaster på synlige overflader.

Fingersamlingerne har en brudstyrke der er 1,8 gange fyrretræets naturlige, så den avancerede metode sikrer formstabile og homogene vinduer. Rigtigt behandlet passer egenskaberne ved fyr fint til vores klima og giver dig rigtige danske vinduer.

Horizont
Den store fordel ved vinduer der kombinerer aluminimum og træ er, at man indvendig får den æstetisk smukke konstruktion i træ, og udvendigt får en overflade som kræver et minimum af vedligeholdelse. Vinduer i træ / alu er et særligt godt valg ved nybyggeri og renovering, hvor tid og omkostninger til vedligeholdelse ønskes holdt på et minimum.

Om Outline
Hos Outline sælger vi udelukkende efter ordre – altså brugernes specifikke ønsker og behov. Vore vinduer og døre er skabt ud fra den danske tradition hvor design, kvalitet og funktion går op i en højere enhed. Hver del skal være i top – intet mindre.

Forespørg en pris på Døre og vinduer

Forespørgsel