Dør & dørhåndtag

Døre og vinduer

Ved udskiftning af døre og vinduer kan Erritsø Tømreren tilbyde levering og udskiftning med færdige elementer fra Danmarks førende fabrikanter. Erritsø Tømreren leverer og monterer vinduer fra kælder til kvist fra en lang række producenter – og altid med et stort udvalg af nye døre.
Altid i de bedste materialer.

Vores arbejde med døre og vinduer udføres altid på en professionelt måde med fokus på høj kvalitet. 

 

Vinduer

Undgå træk

Der kan være mange grunde til, at man bør skifte sine vinduer. De fleste relaterer til vinduernes alder og beskaffenhed. Udtjente og gamle vinduer er sandsynligvis både utætte og materialemæssigt i dårlig stand.

Med nye vinduer sikrer man sig en højere komfort, bedre isolering, lydreduktion og en pænere facade, hvilket alt sammen bidrager til at spare på varmeregningen og øge husets herlighed og gensalgsværdi. Det samme gælder for tag og tagrender, hvilket også er noget, vi kan reparere eller skifte.

Blot én af vores leverandører

KPK Døre & Vinduer

Man går aldrig helt galt i byen, når man vælger at få en dør fra KPK Døre & Vinduer.

KPK er en anerkendt leverandør med et bredt udvalg af døre og vinduer – med og uden sprosser samt forskellige glaslag.
De kommer i både træ og træ/aluminium. 

Særligt KPKs vedligeholdelsesfrie vinduer er et hit blandt vores kunder, fordi de har lang levetid, er energioptimerede og har lækker komfort. Vinduer i træ/alu er nemlig fremstillet af kernetræ og bekladt udefra med aluminium, hvilket gør, at vinduet står stærkt i al slags vejr.
De kommer i flere varianter og kan tilpasses nybyg så vel som ældre villaer.

 

 

Forespørg en pris på døre og vinduer

Forespørgsel