Køkken

Køkken i Fredericia

Vi udskifter gerne jeres køkken i Fredericia og omegn, så dagligdagens mest benyttede rum bliver til et mere afstressende og behageligt rum. Vi kan også være behjælpelige med at lave plantegninger, så pladsen udnyttes bedst muligt og resultatet bliver drømmekøkkenet.

Køkken 2

Køkkenet er et vigtigt rum

I ethvert hjem spiller køkkenet en vigtig rolle. Som mødested om morgenen før skole og arbejde, om aftenen til madlavning og aftenkaffe og i weekenderne, når timerne flyder sammen i afslapning og hyggeligt samvær. Derfor skal køkkenet være rart og indbydende så man har lyst til at bruge tid i det.

Det er også det mest funktionelle rum i de fleste huse, hvor der arbejdes med vand og damp, og madvarer indimellem vil blive spildt eller sprøjte op bag vasken eller kogepladerne. Derfor skal køkkenet være bygget af ordentlige materialer, og der skal være tænkt over detaljerne.

Skal det være et køkken i lyse farver? Et harmonisk miks af stramme linjer og detaljer fulde af nostalgi? Uanset hvad du ønsker, forvandler Erritsø Tømreren dit køkken efter dine ønsker.
Erritsø Tømreren samarbejder med en række af landets bedste køkkenleverandører, her i blandt HTH og Kvik. Udover udskiftning af køkkenet, tilbyder vi også andre ydelser som f.eks. udskiftning af døre og vinduer.

Et udpluk af vores leverandører

Erritsø Tømreren leverer køkkener fra alle de mærker du kender. Så i stedet for at ringe til et køkkenfirma som insisterer på at sælge sit eget mærke, så kan du få en professionel til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige køkken til dig – på tværs af leverandører.

AUBO

AUBO leverer køkken, bad, bryggers og garderobe i alle prisklasser og specielt tilpasset til dine rum.

Er du til den helt store luksuriøse løsning, så klarer vi den. Er du til en billigere løsning, så klarer vi også den. Med vores to produktmærker “AUBO Køkken & Bad” og “AUBO Xpress” klarer vi enhver udfordring uden at gå ned på kvaliteten.

Svane Køkkenet

Hos Svane Køkkenet ved vi, at en køkkendrøm består af mere end bare et lækkert design. Det skal udnytte de kvadratmeter, som du har til sidste millimeter.

Køkkenet skal være funktionelt, og passe præcist til din families behov, og så skal det kunne tåle at blive brugt, dag efter dag efter dag.

Tvis

Nye trends fra den internationale designscene er omdrejningspunktet i det moderne køkken.

Her er frække farvekombinationer og enkle elementer i højsædet. Og hvad enten I er til det grebsløse køkken eller foretrækker noget at holde fast i, kan I være sikre på én ting: Det moderne køkken fra Tvis holder til ethvert behov.

Vi hjælper dig med at finde det rette køkken

Forespørgsel