Køkken

Køkken i Fredericia

Vi udskifter gerne jeres køkken i Fredericia eller hvor som helst i Danmark, så dagligdagens mest benyttede rum bliver til et mere afstressende og behageligt rum. Vi kan også være behjælpelige med at lave plantegninger, så jeres ønsker realiseres.

Køkken 2

Køkkenet er et vigtigt rum

I ethvert hjem spiller køkkenet en vigtig rolle. Som mødested om morgenen før skole og arbejde, om aftenen til madlavning og aftenkaffe og i weekenderne, når timerne flyder sammen i afslapning og hyggeligt samvær. Derfor skal køkkenet være bygget af de bedste materialer, og der skal være tænkt over selv den mindste detalje.

Skal det være et køkken i lyse farver? Et harmonisk miks af stramme linjer og detaljer fulde af nostalgi? Uanset hvad du ønsker, forvandler Erritsø Tømreren dit køkken efter dine ønsker.
Erritsø Tømreren samarbejder med en række af landets bedste køkkenleverandører, her i blandt HTH og Kvik. Udover udskiftning af køkkenet, tilbyder vi også andre ydelser som f.eks. udskiftning af døre og vinduer.

Et udpluk af vores leverandører

v

AUBO

AUBO leverer køkken, bad, bryggers og garderobe i alle prisklasser og specielt tilpasset til dine rum.

Er du til den helt store luksuriøse løsning, så klarer vi den. Er du til en billigere løsning, så klarer vi også den. Med vores to produktmærker “AUBO Køkken & Bad” og “AUBO Xpress” klarer vi enhver udfordring uden at gå ned på kvaliteten.

v

Svane Køkkenet

Hos Svane Køkkenet ved vi, at en køkkendrøm består af mere end bare et lækkert design. Det skal udnytte de kvadratmeter, som du har til sidste millimeter.

Køkkenet skal være funktionelt, og passe præcist til din families behov, og så skal det kunne tåle at blive brugt, dag efter dag efter dag.

v

Tvis

Nye trends fra den internationale designscene er omdrejningspunktet i det moderne køkken.

Her er frække farvekombinationer og enkle elementer i højsædet. Og hvad enten I er til det grebsløse køkken eller foretrækker noget at holde fast i, kan I være sikre på én ting: Det moderne køkken fra Tvis holder til ethvert behov.

Forespørg en pris på et nyt køkken

Forespørgsel