Køkken

Køkken i Fredericia

Vi udskifter gerne jeres køkken i Fredericia og omegn, så dagligdagens mest benyttede rum bliver til et mere afstressende og behageligt rum. Vi kan også være behjælpelige med at lave plantegninger, så pladsen udnyttes bedst muligt, og resultatet bliver drømmekøkkenet.

Køkken 2

Køkkenet er et vigtigt rum

I ethvert hjem spiller køkkenet en vigtig rolle. Som mødested om morgenen før skole og arbejde, om aftenen til madlavning og aftenkaffe, samt i weekenderne, når timerne flyder sammen i afslapning og hyggeligt samvær. Derfor skal køkkenet være rart og indbydende, så man har lyst til at bruge tid i det.

Det er også det mest funktionelle rum i de fleste huse, hvor der arbejdes med vand og damp, og madvarer indimellem vil blive spildt eller sprøjte op bag vasken eller kogepladerne. Derfor skal køkkenet være bygget af ordentlige materialer, og der skal være tænkt over detaljerne.

Skal det være et køkken i lyse farver? Et harmonisk miks af stramme linjer og detaljer fulde af nostalgi? Uanset hvad du ønsker, forvandler Erritsø Tømreren dit køkken efter dine ønsker.
Erritsø Tømreren samarbejder med en række af landets bedste køkkenleverandører herunder HTH og Kvik. Udover udskiftning af køkkenet, tilbyder vi også andre ydelser som f.eks. udskiftning af døre og vinduer.

Et udpluk af vores leverandører

Erritsø Tømreren leverer køkkener fra alle de mærker, du kender. I stedet for at ringe til et køkkenfirma, som insisterer på at sælge sit eget mærke, så kan du hos os få hjælp til at finde det helt rigtige køkken til dig – på tværs af leverandører.

Herunder kan se et par af vores udvalgte leverandører.

AUBO

Hos AUBO får vi hhv. køkken, bad, bryggers og garderober. De kan fås i alle prisklasser, og kan tilpasses lige præcis dine rum.

Uanset om du er et luksusdyr eller foretrækker en billigere løsning, så er der gode produkter at hente hos AUBO.

Enhver udfordring kan klares – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Svane Køkkenet

En køkkendrøm er meget mere end bare det lækre design. Funktionaliteten spiller en lige så stor rolle, og hver kvadratmeter bør udnyttes, hvis du spørger vores leverandør Svane Køkkenet.

Svane Køkkenet gør en dyd ud af, at det du får fra dem passer præcis til din families behov, og at det ikke mindst kan tåle at blive brugt hver eneste dag.

Tvis

Tvis er kendte for deres frække farvekombinationer og simple elementer.
De sørger for, at du har mulighed for at få fat på nye trends fra den internationale designscene.

Tvis er til den top moderne dansker.

Uanset om du foretrækker et grebløst køkken eller noget at holde fast i, så kan du trygt stole på, at deres produkter er af høj kvalitet.

Vi hjælper dig med at finde det rette køkken

Forespørgsel