Tag & tagrender

Tag og tagrender

Et nyt tag med en tagrenovering gør en verden til forskel på husets udseende og levetid og værdi. Et gammelt tag kan nemt forsage fugtskader, hvis bare små mængder vand kan trænge igennem. Det siver ned i isoleringen, og du riskerer at spærrene rådner, så hele tagets konstruktion skal skiftes. I værste fald giver det skimmelsvamp i væggene under skaden, og så kan det gå hen og blive en rigtig dyr omgang. Særligt hvis du skal sælge dit hus, er et nyt tag en af de ting, der kan hæve husets værdi allermest i forbindelse med hussalg.

En funktionel tagrende er også et vigtigt element i husets overordnede helbred og levetid. Våde vægge kan give svamp, og et fundament, der samler alt tagets vand, kan volde alvorlige problemer. Så det er vigtigt, at tagrenden er placeret korrekt og holder helt tæt. I et vådt land som Danmark, er det vigtigt, at man har funktionelle og rene tagrender, så vandet kan blive ledt ordentligt væk. Vi har alle set falmede vægge med algepletter, falmet eller knækket puds, eller jordslåede sokler. Det kan skyldes, at vandet får lov til at falde ned og sprøjte muren til.

Hos Erritsø Tømreren tilbyder vi tagrenovering i Fredericia og omegn, og vi er eksperter i udskiftning af nyt tag.

Sketch a hus

Tagrenovering – en vigtig del af huset

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning og er også en af de mest funktionelle dele af huset. En tagrenovering er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt og funktionelt løft.

Hvis taget skal skiftes, er der en verden af muligheder. Hos Erritsø Tømreren får du personlig rådgivning og inspiration til taget med udgangspunkt i dit hus.

Vi er din lokale og professionelle partner i tagarbejde samt udskiftning eller reparation af tagrender. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Læs mere om køkken Fredericia.

Forespørg en pris på Tag og tagrender

Forespørgsel