Tag & tagrender

Tag og tagrender

Et nyt tag gør en verden til forskel, på husets udseende, værdi og levetid. Et gammelt tag kan nemt forsage skader, hvis blot små mængder vand kan komme igennem. Det siver ned i isoleringen, og før du ved af det skal hele tagets konstruktion skiftes. I værste fald giver det skimmelsvamp i væggene under skaden, og kan i sidste ende blive en rigtig dyr omgang.

Ligeledes er en funktionel tagrende et vigtigt element i husets levetid. En våd væg giver svamp, og i et vådt land som Danmark, er det vigtigt at man har funktionelle og rene tagrender, så vandet kan blive ledt ordentligt væk. Vi har alle set synet af en væg med alger og af siden og falmet puds. Det kan skyldes at vandet får lov til at falde ned og sprøjte muren til.

Sketch a hus

En vigtig del af huset

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft.

Hvis taget skal skiftes, er der en verden af muligheder. Hos Erritsø Tømreren rådgiver og inspirerer vi dig med udgangspunkt i dit hus.

Vi er din lokale og professionelle partner i tagarbejde samt nyopsætning eller reparation af tagrender. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Læs mere om køkken Fredericia.

Forespørg en pris på Tag og tagrender

Forespørgsel