Erritsøtømreren forside

Tømrer i Kolding

Erritsø tømreren kan også hjælpe dig, hvis du er bosiddende i eller i nærheden af Kolding. 

Hos Erritsø tømreren har vi specialiseret i mange ting indenfor tømrerfaget. Vi laver alt fra knirkende døre og reperationer på træværk samt rækkehuse. 

 Vi er blandt andet specialiseret indenfor: 

  • Reparationer og renoveringer af boligmasser, villaer og rækkehuse
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Nyt trægulv, køkken, tag og lofter

Mange års erfaring

Hos Erritsø Tømreren har vi flere års erfaring indenfor udskiftningen af dansk produceret døre og vinduer, reparation og udskiftning af tag, stern, tagrender samt gulvbeklædning. Hvis du har en gammel træterrasse, kan vi reparere den eller også kan vi bygge en helt ny til dig fra bunden. Hvis du har problemer med varmetab, er der også mulighed for, at vi efterisolerer. Vi kan også udskifte dit køkken, bryggers, trægulve og lofter.

Erritsø Tømreren er dit tømrerfirma i Kolding!
Kontakt os allerede i dag 

Terrasse Erritsøtømreren

Blot én af vores leverandører

KPK Døre & Vinduer

Basix/Horizon – skabt ud fra danske traditioner
Basix Vinduer og døre i Basix er fremstillet af fingersamlede elementer. Knaster, revner, harpiks-lommer, m.v. er skåret fra vinduerne, så der kun er små og få knaster på synlige overflader.

Fingersamlingerne har en brudstyrke der er 1,8 gange fyrretræets naturlige, så den avancerede metode sikrer formstabile og homogene vinduer. Rigtigt behandlet passer egenskaberne ved fyr fint til vores klima og giver dig rigtige danske vinduer.

Horizont
Den store fordel ved vinduer der kombinerer aluminimum og træ er, at man indvendig får den æstetisk smukke konstruktion i træ, og udvendigt får en overflade som kræver et minimum af vedligeholdelse. Vinduer i træ / alu er et særligt godt valg ved nybyggeri og renovering, hvor tid og omkostninger til vedligeholdelse ønskes holdt på et minimum.

Om Outline
Hos Outline sælger vi udelukkende efter ordre – altså brugernes specifikke ønsker og behov. Vore vinduer og døre er skabt ud fra den danske tradition hvor design, kvalitet og funktion går op i en højere enhed. Hver del skal være i top – intet mindre.

Dansk byggeri Erritsøtømreren

Forespørgelse på en pris på tømrerarbejde i Kolding

Forespørgsel