Erritsøtømreren forside

Tømrerfirma i Kolding

Mangler du erfarne og kompetente tømrer i nærheden af Kolding, så er Erritsø tømreren det oplagte valg til dig, som ønsker hjælp. 

Hos Erritsø tømreren har vi specialiseret os i mange felter indenfor tømrerfaget. Vi er et tømrerfirma i Kolding omegn, som laver alt fra knirkende døre til reperationer på træværk og rækkehuse. 

 Vi er specialiseret indenfor: 

  • Reparationer og renoveringer af boligmasser, villaer og rækkehuse
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Opsætning af nyt trægulv, køkken, tag og lofter

Leder du derfor efter et kompetent team, som kan mange ting indenfor tømrerfaget og bor du i nærheden af Kolding, så er vi dit fortrukne tømrerfirma. 

 

 

Mange års erfaring

Hos Erritsø Tømreren har vi flere års erfaring indenfor udskiftningen af dansk produceret døre og vinduer, reparation og udskiftning af tag, stern, tagrender samt gulvbeklædning. Hvis du har en gammel træterrasse, og bor i Kolding omegn kan vi reparere den eller også kan vi bygge en helt ny til dig fra bunden.  Har du problemer med varmetab, er der også mulighed for, at vi kan efterisolere. Vi kan også udskifte dit køkken, bryggers, trægulve og lofter, hvis det er dette du ønsker.

Erritsø Tømreren er dit tømrerfirma i Kolding!
Kontakt os allerede i dag 

Terrasse Erritsøtømreren

Blot én af vores leverandører

KPK Døre & Vinduer

Basix/Horizon – skabt ud fra danske traditioner
Basix Vinduer og døre i Basix er fremstillet af fingersamlede elementer. Knaster, revner, harpiks-lommer, m.v. er skåret fra vinduerne, så der kun er små og få knaster på synlige overflader.

Fingersamlingerne har en brudstyrke der er 1,8 gange fyrretræets naturlige, så den avancerede metode sikrer formstabile og homogene vinduer. Rigtigt behandlet passer egenskaberne ved fyr fint til vores klima og giver dig rigtige danske vinduer.

Horizont
Den store fordel ved vinduer der kombinerer aluminimum og træ er, at man indvendig får den æstetisk smukke konstruktion i træ, og udvendigt får en overflade som kræver et minimum af vedligeholdelse. Vinduer i træ / alu er et særligt godt valg ved nybyggeri og renovering, hvor tid og omkostninger til vedligeholdelse ønskes holdt på et minimum.

Om Outline
Hos Outline sælger vi udelukkende efter ordre – altså brugernes specifikke ønsker og behov. Vore vinduer og døre er skabt ud fra den danske tradition hvor design, kvalitet og funktion går op i en højere enhed. Hver del skal være i top – intet mindre.

Dansk byggeri Erritsøtømreren

Forespørgelse på en pris på tømrerarbejde i Kolding

Forespørgsel