Tag Erritsøtømreren

Tømrer i Middelfart

Hos Erritsø tømreren laver vi tømrerarbejde i Middelfart med høj kvalitet. Vores virksomhed laver en række af forskellige tømrerarbejde, hvor 

Vi altid bruger de bedste materialer i den højeste kvalitet. 

Så lyder det noget for dig, så kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig!

 

Home improvement, floor installation Erritsøtømreren

Det kan vi tilbyde dig

Vi har mange års erfaringer indenfor udskiftning af døre og vinduer, dog helst dansk producerede. Vi reparerer og bygger nye træterrasser og plankeværk. Hvis du oplever varmetab, så efterisolerer vi også, så du fuldt ud kan udnytte din varme. Hos os kan vi også hjælpe med at udskifte dit køkken og bryggers samt trægulve og lofter. Hos Erritsø tømreren er kvalitet af arbejdet og materiale altid i top. Vi glæder os til, at komme igang!

Blot én af vores leverandører

KPK Døre & Vinduer

Basix/Horizon – skabt ud fra danske traditioner
Basix Vinduer og døre i Basix er fremstillet af fingersamlede elementer. Knaster, revner, harpiks-lommer, m.v. er skåret fra vinduerne, så der kun er små og få knaster på synlige overflader.

Fingersamlingerne har en brudstyrke der er 1,8 gange fyrretræets naturlige, så den avancerede metode sikrer formstabile og homogene vinduer. Rigtigt behandlet passer egenskaberne ved fyr fint til vores klima og giver dig rigtige danske vinduer.

Horizont
Den store fordel ved vinduer der kombinerer aluminimum og træ er, at man indvendig får den æstetisk smukke konstruktion i træ, og udvendigt får en overflade som kræver et minimum af vedligeholdelse. Vinduer i træ / alu er et særligt godt valg ved nybyggeri og renovering, hvor tid og omkostninger til vedligeholdelse ønskes holdt på et minimum.

Om Outline
Hos Outline sælger vi udelukkende efter ordre – altså brugernes specifikke ønsker og behov. Vore vinduer og døre er skabt ud fra den danske tradition hvor design, kvalitet og funktion går op i en højere enhed. Hver del skal være i top – intet mindre.

Forespørgelse på en pris på tømrerarbejde i Middelfart

Forespørgsel