Tømrer i Vejle

Hos Erritsø Tømreren har vi mange års erfaring indenfor det vi laver. Vi tilbyder en service af høj kvalitet, hvor en rigtig god kundeservice er noget vi især stræber efter. 

Hvis du bor i Vejle, og har brug for hjælp. Kan du kontakte os og vi kan give dig et godt tilbud. 

 

Home improvement, floor installation Erritsøtømreren
Erritsøtømreren vinduer
Dør Erritsøtømreren

Udskiftning af døre og vinduer 

Hos Erritsø tømreren skifter eller reparerer vi gerne jeres vinduer og døre. Fordelen ved nye vinduer og døre er at det holder varmen og det kan også give huset et løft på udseendet.

 

 

 

 

 

 

Tag, gavl og Stern

Vi er et mindre lokalt tømrerfirma, hvor vi oftest laver reparationer og renovering/vedligeholdelse af eksisterende boligmasse. Det er vigtigt at du får repareret skader i dit tag, før det udvikler sig til dyre fugtskader.

 

Udskiftning af køkken og bryggers 

Vi udskifter gerne jeres køkken. Vi hjælper også med at lave plantegninger. Vi har et meget godt samarbejde med HTH og kvik køkkener, men vi sætter gerne andre op. 

Rockwool Erritsøtømreren
Isolering Erritsøtømreren

Isolering

Det er vigtigt med ordentlig isolering. Så falder din varmeregningen og husets værdi stiger og dit indeklima bliver meget bedre.

 

 

 

 

 

 

Nye gulve og lofter

Vi sætter alle slags trælofter op samt laminat, vinyl og trægulve. Vi laver gulve flydende eller på strøer. Vi tilbyder mange slags træ materialer.

 

Træterrasse eller plankeværker

Vi hjælper med at lave et nyt rækværk eller en ny træterrasse. Som materiale bruger vi mest trykimpr brædder, men kan også laves i ædeltræ og komposit.

Blot én af vores leverandører

KPK Døre & Vinduer

Basix/Horizon – skabt ud fra danske traditioner
Basix Vinduer og døre i Basix er fremstillet af fingersamlede elementer. Knaster, revner, harpiks-lommer, m.v. er skåret fra vinduerne, så der kun er små og få knaster på synlige overflader.

Fingersamlingerne har en brudstyrke der er 1,8 gange fyrretræets naturlige, så den avancerede metode sikrer formstabile og homogene vinduer. Rigtigt behandlet passer egenskaberne ved fyr fint til vores klima og giver dig rigtige danske vinduer.

Horizont
Den store fordel ved vinduer der kombinerer aluminimum og træ er, at man indvendig får den æstetisk smukke konstruktion i træ, og udvendigt får en overflade som kræver et minimum af vedligeholdelse. Vinduer i træ / alu er et særligt godt valg ved nybyggeri og renovering, hvor tid og omkostninger til vedligeholdelse ønskes holdt på et minimum.

Om Outline
Hos Outline sælger vi udelukkende efter ordre – altså brugernes specifikke ønsker og behov. Vore vinduer og døre er skabt ud fra den danske tradition hvor design, kvalitet og funktion går op i en højere enhed. Hver del skal være i top – intet mindre.